Forebygge radon i ny eiendom

Untitled_1_170_1
icon2

Radonmannen tilbyr radonsanering tilpasset alle typer bygg og boliger. Radonsanering bør i de fleste tilfeller tilpasses hver unike bolig.

Radonbefaring


Bestill en rådgiver i dag, og få en profesjonell vurdering av hvilke tiltak som er best egnet for å redusere radonnivåene. Tjenesten gjelder for følgende områder: Akershus, Oslo, Østfold, Vestfold, Nedre Buskerud, Nedre Oppland og Nedre Hedmark.
Vår tilnærming og våre metoder for radonsanering er i henhold til anbefalinger fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Radonsanering

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet anbefaler å innhente profesjonell hjelp til å få gjort radontiltak. De anbefaler også at dersom du måler radonnivåer over 100 Bq/m3 i boligen din, bør du gjøre tiltak for å redusere nivået. Radonmannen leverer i dag radonreduserende tiltak til ca 2.000 bygg og boliger årlig.

Dette har gitt oss solid erfaring og kompetanse, samt et svært godt grunnlag for å kunne vurdere kvalitet på materialer og tekniske løsninger. Videre gir det oss trygghet til å kunne gi våre kunder gode garantier og vilkår. Vårt mål er at radonsanering skal være oversiktlig og forutsigbart, uten uventede kostnader.
Radonsanering bør tilpasser hver unike bolig. Med riktig valg av tiltak er det alltid mulig å senke radonnivåene.
Radonsanering bør tilpasser hver unike bolig. Med riktig valg av tiltak er det alltid mulig å senke radonnivåene.
Nina-Bakke-0499
Har du spørsmål?
Ta kontakt med Nina Bakke på
telefon 464 33 330 eller
nina.bakke@radonmannen.no

Radonsanering – fem steg for å redusere radonnivået i boligen din:

 • Kontakt Radonmannen for radonrådgivning
 • Vi finner kilden til radonproblemet
 • Vi retter tiltak mot kilden - radonsanering
 • Mål radonnivået på nytt
 • Sørg for nødvendige vedlikeholdstiltak

Inspeksjon før radonsanering

Hvilket radontiltak som er mest hensiktsmessig avdekkes gjennom inspeksjon, befaring og undersøkelse av byggets form og fysikk. Radonrådgiveren tar hensyn til effekt på radonnivåer, kostnad og inngripen i boligen. Det er også viktig å vurdere sannsynligheten for at tiltaket for radonsanering gir den effekten man ønsker.

Radonmannen har god kompetanse og lang erfaring med alle typer radonsanering.

Radontiltak kan deles i tre hovedkategorier

 • Tetting
  Radonsanering gjennom heldekkende radonmembraner, samt punkttetting
 • Radonsug/radonbrønn
  Radonsanering ved endring av trykk og ventilasjon under bygget.
 • Ventilasjon
  Radonsanering ved balansert ventilasjon, men også gjennom enklere ventilasjonstiltak.

Trygg og sikker radonsanering

Radonmannen utfører alt innen radonmålinginspeksjon og rådgivning samt radonsanering av bygg som er eksponert for radon. Vi besvarer alle typer spørsmål om radon, og med bakgrunn i vår lange erfaring kan vi påta oss alle oppgaver med radonsanering av privatboliger, næringsbygg, barnehager, skoler og andre offentlige bygg.

Radonsikring og garantier

Radonmannen gir i de fleste tilfeller garanti for godkjente radonnivåer etter utført radonsikring. Garantivilkår avtales for hvert enkelt oppdrag og fremkommer i vårt pristilbud for radonsikring.
Send oss en henvendelse i dag, vi garanterer raskt svar.

Tjenester

Radonmannen er en totalleverandør innen radonmåling, analysering og tiltak. Vi har løsningen for deg, uansett omfang

speedometer

Måling og analyse

Måling av radon. Radonmannen utfører sikker radonmåling for privatboliger, utleieboliger, offentlige bygg og næringsbygg. Kontakt oss!
lightbulb

Rådgivning

Radonmannen hjelper deg med rådgivning og inspeksjon i forbindelse med radonsikring. Rådgivning og inspeksjon er relevant for private boliger, offentlige bygg og næringsbygg.
home

Tiltak for ny eiendom

Radonmannen tilbyr forebyggende radonsikring tilpasset alle typer bygg og boliger. Forebyggende tiltak for radonsikring i nye bygg er i dag et myndighetskrav som i korte trekk omhandler radonsperre og radonbrønnsystem.
checked

Befaring

Radonmåler fra Radonmannen. Vi leverer sikkerhet til gode priser! Du kan velge å måle radon med sporfilm eller elektronisk måler. Se i vår nettbutikk!