Bestill befaring

Bestill en rådgiver i dag, og få en profesjonell vurdering av hvilke tiltak som er best egnet for å redusere radonnivåene. Tjenesten gjelder for følgende områder: Akershus, Oslo, Østfold, Vestfold, Nedre Buskerud, Nedre Oppland og Nedre Hedmark.


Dersom det måles for høye radonnivåer anbefaler Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet at man kontakter en radonrådgiver. Radonmannen har kompetente radonrådgivere som bistår i arbeidet med kartlegging og utforming av tiltaksplan.

Radonrådgiveren vil vurdere radonverdiene og byggets form og fysikk for å bestemme hvilke radontiltak som er best for ditt unike bygg. Radonrådgiveren kan også utføre noen punktmålinger for å lokalisere kilder til inntrengning av radonholdig jordgass. Vurderingen baseres på hvilke radontiltak som senker radonnivået mest, men også på kostnadseffektivitet og påvirkning på bruken av bygget. Radonmannen har som mål at tiltak mot radon i eksisterende bygg skal kunne tilnærmes på en konstruktiv og oversiktlig måte, uten uventede kostnader.

Spørsmål om radon?

Kontakt oss gjerne, dersom du har spørsmål om radon, radonsanering eller radonsikring av ditt bygg – eller har en konkret forespørsel. Vi deler mer enn gjerne vår kunnskap og kompetanse om radon.

Tlf: +47 63 81 60 00

Mail: post@radonmannen.no

Kontakt oss