Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, legg igjen ditt telefonummer så ringer vi deg opp :-)

Bli oppringt

Radon eksisterende bolig

Radonmannen tilbyr radonsanering tilpasset alle typer bygg og boliger. Radonsanering bør i de fleste tilfeller tilpasses hver unike bolig.

Radonbefaring

kr 2 750,00 inkl. mva

Bestill en rådgiver i dag, og få en profesjonell vurdering av hvilke tiltak som er best egnet for å redusere radonnivåene. Tjenesten gjelder for følgende områder: Akershus, Oslo, Østfold, Vestfold, Nedre Buskerud, Nedre Oppland og Nedre Hedmark.

Kjøp Radonbefaring

Har du spørsmål?

Ta kontakt med Espen på

telefon 994 01 261 eller

espen@radonmannen.no

Vår tilnærming og våre metoder for radonsanering er i henhold til anbefalinger fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Radonsanering

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet anbefaler å innhente profesjonell hjelp til å få gjort radontiltak. De anbefaler også at dersom du måler radonnivåer over 100 Bq/m3 i boligen din, bør du gjøre tiltak for å redusere nivået. Radonmannen leverer i dag radonreduserende tiltak til ca 2.000 bygg og boliger årlig.

Dette har gitt oss solid erfaring og kompetanse, samt et svært godt grunnlag for å kunne vurdere kvalitet på materialer og tekniske løsninger. Videre gir det oss trygghet til å kunne gi våre kunder gode garantier og vilkår. Vårt mål er at radonsanering skal være oversiktlig og forutsigbart, uten uventede kostnader.

Radonsanering bør tilpasser hver unike bolig. Med riktig valg av tiltak er det alltid mulig å senke radonnivåene.
Radonsanering bør tilpasser hver unike bolig. Med riktig valg av tiltak er det alltid mulig å senke radonnivåene.

Radonsanering – fem steg for å redusere radonnivået i boligen din:

 • Kontakt Radonmannen for radonrådgivning
 • Vi finner kilden til radonproblemet
 • Vi retter tiltak mot kilden - radonsanering
 • Mål radonnivået på nytt
 • Sørg for nødvendige vedlikeholdstiltak

Inspeksjon før radonsanering

Hvilket radontiltak som er mest hensiktsmessig avdekkes gjennom inspeksjon, befaring og undersøkelse av byggets form og fysikk. Radonrådgiveren tar hensyn til effekt på radonnivåer, kostnad og inngripen i boligen. Det er også viktig å vurdere sannsynligheten for at tiltaket for radonsanering gir den effekten man ønsker.

Radonmannen har god kompetanse og lang erfaring med alle typer radonsanering.

Radontiltak kan deles i tre hovedkategorier

 • Tetting
  Radonsanering gjennom heldekkende radonmembraner, samt punkttetting
 • Radonsug/radonbrønn
  Radonsanering ved endring av trykk og ventilasjon under bygget.
 • Ventilasjon
  Radonsanering ved balansert ventilasjon, men også gjennom enklere ventilasjonstiltak.

Trygg og sikker radonsanering

Radonmannen utfører alt innen radonmåling, inspeksjon og rådgivning samt radonsanering av bygg som er eksponert for radon. Vi besvarer alle typer spørsmål om radon, og med bakgrunn i vår lange erfaring kan vi påta oss alle oppgaver med radonsanering av privatboliger, næringsbygg, barnehager, skoler og andre offentlige bygg.

Radonsikring og garantier

Radonmannen gir i de fleste tilfeller garanti for godkjente radonnivåer etter utført radonsikring. Garantivilkår avtales for hvert enkelt oppdrag og fremkommer i vårt pristilbud for radonsikring.

Spørsmål om radon?

Kontakt oss gjerne, dersom du har spørsmål om radon, radonsanering eller radonsikring av ditt bygg – eller har en konkret forespørsel. Vi deler mer enn gjerne vår kunnskap og kompetanse om radon.

Tlf: 63 81 60 00
Mail: post@radonmannen.no
Kontakt oss