Huseierne sb

Huseiernes avtale med Radonmannen gir medlemmer rabatt på rådgivning om radon og stråling i tillegg til rabatter på produkter og tjenester.

Ikke medlem i Huseierne?

Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) anbefaler alle å måle radon i hjemmet sitt. For boliger som leies ut, er det gitt grense for radonnivået i strålevernforskriften. I eierseksjonssameier har styret ansvar for forsvarlig vedlikehold. Vedlikeholdsplikten omfatter også plikt til å sikre et radonnivå som DSA angir som forsvarlig. Radonmåling må skje i perioden 15 oktober - 15 april for at det kan beregnes en årsmiddelverdi. Les mer om radonmåling her

41% rabatt på sporfilmmåling


Ta kontakt med en av våre hyggelige rådgivere. De vil hjelpe dere med å sørge for at målingen blir gjort i henhold til måleprosedyrene til DSA (Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet).

23% rabatt på rådgivning


Det er ikke alltid så lett å vite hvor man skal starte, eller hva man bør gjøre med tanke på radon. Avtal en time en profesjonell radonrådgiver og få gode råd om veien videre.

Fordeler også på tiltak mot radon.


Huseiernes medlemmer har 23% rabatt på montør/funksjonær-timer, og har i tillegg 10-20% rabatt på utføring av tiltak.
Radonmannen-support_190430_123153
Har du spørsmål?
Ta kontakt med Kundesenter på
telefon 63 81 60 00 eller
post@radonmannen.no

Radonmannen tilbyr radonsanering tilpasset alle typer bygg og boliger. Radonsanering bør i de fleste tilfeller tilpasses hvert unike bygg. Vår tilnærming og våre metoder for radonsanering er i henhold til anbefalinger fra Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA).