Produkter

Airthings_wave_plus
Airthings Wave Plus.png
wavemilj%C3%B8
wavemilj%C3%B82
wavemilj%C3%B83
wave-plus
Airthings_wave_plus
Airthings_wave_plus

Airthings Wave Plus

kr 2649 inkl. mva

Måler av innendørs luftkvalitet samt radon levert av Norske Airthings. Denne luftkvalitetsmåleren har hele 6 ulike sensorer: Radonmåler, temperatur, lufttrykk, luftfuktighet, TVOC og CO2.

Dersom du har en rabattkode fyller du den inn i neste steg.

Airthings Wave Plus.png
wavemilj%C3%B8
wavemilj%C3%B82
wavemilj%C3%B83
wave-plus
Vi tilbringer 90% av tiden vår innendørs, hvor luftkvaliteten ofte er to til fem ganger verre enn luften ute. Kontinuerlig overvåking av innendørs luftkvalitet er nøkkelen til å redusere negative helsevirkninger, forebygge sykdom og øke produktivitet, energi og god helse.

Få full innsikt i seks faktorer som påvirker innendørs luftkvalitet. Når du vet hva som finnes i luften du puster inn, utgjør små endringer i de daglige vanene en stor forskjell for din egen og familiens helse.

Airthings Wave-appen gir deg informasjon om luftkvaliteten og radonnivåene rett i hånden. Den er enkel å komme i gang med, brukervennlig og gir deg full oversikt over luftkvaliteten i hjemmet ditt, både på kort og lang sikt, og på én eller flere enheter.

Inkludert i pakken
  • Wave Plus radonmåler med IAQ sensor
  • 2 AA batterier
  • Brukermanual
  • Monteringsskruer

Med elektronisk radonmåler kan du monitorere radonnivåene året rundt. Radonmannen utfører også tiltak mot radon. Ta kontakt med oss for veiledning om du har målt for høye radonnivåer.

Produktdatablad for Wave Plus

Wave Plus brukermanual