Har du spørsmål eller ønsker et tilbud, legg igjen ditt telefonummer så ringer vi deg opp :-)

Bli oppringt

Norges største leverandør av radontjenester.

Garantert radonsikkert!

Be om tilbud

Bestill radonbefaring

Måling av radon

Rådgivning og inspeksjon

Nybygg

Eksisterende bolig

Mål radon selv

Se alle produkter

Radonmåler sporfilm standard (1 stk)

kr 249,00

Les mer

Radonmåler sporfilm hurtig (1 stk)

kr 575,00

Les mer

Radonmåler Airthings Wave

kr 1 599,00

Les mer

Radonmåler Airthings Home

kr 1 419,00

Les mer

Aktuelt

Se alle artikler

BORI og Radonmannen inngår samarbeid

Radon kan øke faren for å utvikle dødelig hudkreft

I hvilke situasjoner bør du måle radon?

Radon er borettslagets eller sameiets ansvar

Evalueringer fra Mittanbud og Google

Installasjon av radonsug

Veldig profesjonelle, flinke og engasjerte. Installerte avsug som fungerer optimalt. De var fleksible og løsningsorientert. Meget godt fornøyd!


Christer Hodneland, 19.februar 2021

Radonsug

Rask respons på alle henvendelser. God dialog under befaring med gode redegjørelser for fordeler og ulemper med forskjellig løsninger. Proff og hyggelig montør. Var spent på resultatet siden vi av bekvemmelighetshensyn valgte å montere radonsug i garasjen som er i motsatt side av huset som rommene med høyeste radonnivåer (dog med løfte fra Radonmannen om at de ville komme tilbake og installere sug et annet sted hvis det ikke skulle gi nok effekt). Løsningen viste seg å være å svært effektiv; den digitale måleren vår falt fra en nivå rett på nesten 300 Bq/m3 til under 30 Bq/m3 i løpet av et døgn og videre under 10 Bq/m3 det påfølgende døgnet.


Magnus H. Sørby, 15.mars 2021

Radonmåling

Min erfaring er at prosessen med ut- og innsending av målere er strømlinjeformet og at de svarer kjapt og grundig på henvendelser. Det er vanskelig å se at noe kan forbedres, så topp karakter fra meg!


Ulf Kristiansen, 17.mars 2021

Vær sikker – mål radon!

For å bestemme radonnivået i et bygg må man gjennomføre radonmåling. Radonmannen utfører radonmåling for privatboliger, utleieboliger, offentlige bygg og næringsbygg. Vi benytter alle typer radonmåling, herunder radonmåling med sporfilm og elektronisk radonmåling. Radonmannen utfører radonmåling i henhold til anbefalte metoder gitt av Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet.

Les mer om radonmåling

Bestill Radonbefaring

kr 2 750,00 inkl. mva

Bestill en rådgiver i dag, og få en profesjonell vurdering av hvilke tiltak som er best egnet for å redusere radonnivåene. Tjenesten gjelder for følgende områder: Oslo, Viken, Innlandet, Vestfold og Telemark (tidligere: Akershus, Østfold, Telemark, Vestfold, Buskerud, Oppland og Hedmark).

Gå til bestilling